Wandeling rechtsom.

Het ommetje linksom dat we als De Cleene Hooge een paar jaar geleden hebben gerealiseerd, is een groot succes. Het wordt druk bewandeld zelfs in de winter.

Nadat er tussen de twee trekpontjes een mooie grote bank is geplaatst, is het ommetje nog leuker geworden en kun je halverwege ook eens lekker uitrusten en naar alle kanten van het uitzicht genieten.

We liepen al een tijd met het idee om nog een ommetje te realiseren, het ommetje réchtsom. Dat zou van DE BOOM aan het eind van de Cleene Hoogeweg rechtdoor lopen naar het bestaande trekpontje en daarna rechtsom gaan door de landerijen, langs de Laurens Weidehoek, en Speelhof Hoogerzael aandoen om te eindigen bij de Singels van Middelburg.

Net als het bestaande ommetje willen we zoveel mogelijk over en langs agrarisch gebied en niet over asfalt. Maar het lukt helaas niet om overeenstemming met alle grondeigenaren te bereiken. Daarom laten we dat plan op dit moment varen en proberen we een Wandeling Rechtsom te realiseren. Die zal dus over bestaande wegen gaan.

Na het trekpontje bij DE BOOM gaan we rechtsaf langs de Domburgse Watergang, dan wandelen we langs de Hoogelandseweg, rechtsaf langs de Walcherseweg, vervolgens linksaf langs de Zandvoortseweg waar we bij de prachtige vogelplassen een rust- en uitkijkpunt willen plaatsen: een bankje met een verrekijker. Vervolgens rechtsaf over de Schotelweg en dan over de Noordweg terug naar de stad.Ook in deze wandeling willen we proberen Speelhof Hoogerzael \\\”aan te doen\\\”.

We zijn volop met de voorbereiding bezig, zo zoeken we sponsoren om de kosten te dekken.

We houden u op de hoogte.